TURBIINI

TURBIINI

Turbiini on Metropolia Ammattikorkeakoulun kampushautomo. Turbiini tarjoaa mentorointia, tapahtumia, työtiloja sekä varhaisen vaiheen yrityshautomo-ohjelman Metropolian opiskelijoille ja alumneille. Yrityshautomo-ohjelmien jälkeen tarjolla on mahdollisuus räätälöityihin jatkopolkuihin.

Valmista yritysideaa ei tarvitse olla! Riittää, kun kiinnostusta yrittäjyyttä kohtaan löytyy. 

Toiminnassa hyödynnetään kumppanuusverkoston osaamista. Tämä toteutuu yhteistyössä sparraajien, Metropolian asiantuntijalehtoreiden sekä pääkaupunkiseudun yritystoiminnan kehittämisen parissa toimivien yhteisöjen kanssa.

TURBIININ PALVELUT

Yrityshautomo-ohjelmat

Yrityshautomossa työskennellään yhdessä eri alojen opiskelijoiden kanssa ja muodostetaan myös monialaisia tiimejä. 

turbiinin uusi ilme

Mentorointi

Mentorointia tarjoaa kulttuurin, tekniikan, liiketalouden ja sote-alan ammattilaiset.

Tapahtumat & työtilat

Turbiini järjestää tapahtumia yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Turbiinin työtiloja löytyy kolmelta kampukselta: Myyrmäki, Myllypuro ja Arabia.

Online toteutukset

Turbiini järjestää yrityshautomo-ohjelmia myös verkkototeutuksena. Tarjoamme myös Palvelumuotoilu -opintojakson (2 op). Yrittäjyyden ilmiöihin tutustaan myös Turbiini Broadcastin jaksoissa.

Kenelle Turbiini on tarkoitettu?

  • Yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille
  • Sinulla on liiketoimintaidea, jota haluat työstää eteenpäin
  • Sinulla on tuore yritys, jonka kehittämiseen tarvitset tukea
  • Olet yritystoiminnan muutosvaiheessa (omistajanvaihdos)

Oletko kiinnostunut osallistumaan, mutta et ole varma onko yrittäjyys sinua varten? Olet oikealla sivulla. Riittää, että kiinnostusta sekä motivaatiota aiheeseen löytyy.

KAMPUSINKUBAATTORIT- OHJELMA

Turbiini ja Metropolia Ammattikorkeakoulu ovat osa Kampusinkubaattorit -ohjelmaa.
Kampusinkubaattorit -ohjelman kautta Helsingin kaupunki kehittää yhteistyössä alueen korkeakoulujen kanssa yrityshautomotoimintaa kampuksille tukemaan opiskelija- ja tutkimuslähtöistä yrittäjyyttä.

Ohjelman keskeisenä tavoitteena on synnyttää uusia ja innovatiivisia yrityksiä sekä tukea aloittavan TKI-lähtöisen yritystoiminnan kasvua ja ekosysteemin kehitystä. Helsingin kaupunki on ohjelman rahoittaja yhdessä korkeakoulujen kanssa. Ohjelman toteutusaika on 2021–2024.

Onko sinulla yritysidea tai tarvitsetko tukea olemassaolevaan yritystoimintaan?

Ilmoittaudu sparraukseen. Täytä esitietolomake ja me olemme sinuun yhteydessä. Mikäli haluat ilmoittautua opintojaksolle, ilmoittautuminen tapahtuu opiskelijan OMAssa.

YHTEISTYÖSSÄ

HAUTOMOT

MetES

ARABIA

MYLLYPURO

MYYRMÄKI