Suunnittelukilpailun voittajatyö YRITÄN nyt myynnissä Arabian Kampus Shopissa

Uutiset, Yrittäjyys

10 huhtikuun, 2024

YRITÄN -merch nyt myynnissä Arabian Kampus Shopissa!

Turbiinin printtisuunnittelukilpailun voittajan Eedit Ronkaisen Yritän -työ on nyt löytänyt muotoonsa ja hupparit ovat myynnissä Arabian Kampus Shopissa.

Yritän -työ kuvastaa yrittämistä monitulkintaisesti. Yrittämistä on jaksaa valmistautua tentteihin, palauttaa koulutehtävät aikatauluissa kuin myös yrittää edetä oman uran kanssa – kenties Turbiinin yrityshautomoista otetuilla vauhdeilla.

Teollisen muotoilun opiskelija Eedit Ronkainen kommentoi työtään:

”Tekijänä minua innoittaa kiinnostavien asioiden luominen. Sanan ’yritän’ ajattelin hyvin ytimekkäästi viittaavan suoraan yrittäjyyden henkeen, kuinka yrittäminen on kokeilua, ponnistelua, kamppailua sekä kuvaamalla asennetta mitä yrittäjyyteen tarvitaan. Printin tyyliin otin inspiraatiota death metal bändien logoista, millä halusin yhä tuoda ilmi yrittäjyyden uskottavuutta ja asennetta. Printtiä suunnitellessani mietin myös, millaista hupparia itse haluisin käyttää.”

Yritän -huppari on valmistettu 100% tekstiili- ja muovijätteestä sekä tuotettu kokonaan EU-alueella. Lue lisää: https://www.kloffa.fi/tuote/college-100-kierratetty-unisex/

Huppari myynnissä 49,90€ Arabian Kampus Shopissa, hae omasi – huppareita on myynnissä rajoitettu erä!

Koko kevään Shop avoinna tiistaisin klo 10-15

 

 

Turbiinin printtisuunnittelukilpailun voittajatyö YRITÄN -printti painettiin Klaimet -hupparimallistoon. Kuvaaja: Paula Kingdao