Onko ensi syksyn kalenterissasi vielä tilaa? Tutustu Turbiinin uudistuneilla nettisivuilla syksyn esihautomo-ohjelmiin

Uutiset

22 kesäkuun, 2022

Turbiini on Metropolia Ammattikorkeakoulun kampushautomo. Turbiini tarjoaa sparrausta, tapahtumia, työtiloja sekä varhaisen vaiheen yrityshautomo-ohjelman Metropolian opiskelijoille ja alumneille. Turbiini yrityshautomo-ohjelmiin voi hakea myös avoimen AMK:n kautta.

 

Ideasta ensimmäisiin euroihin?

Metropolia Ammattikorkeakoulun kampushautomo Turbiini on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Toiminta on muotoutunut vuosien varrella ja tällä hetkellä Turbiinin suosituimpia palveluita ovat yrityshautomo-ohjelmat.
Turbiini uudisti tänä keväänä ilmettään sekä kokosi yhteen kattavat nettisivut. Nyt Turbiinin tarjonta löytyy samasta osoitteesta. Uusi ilme sai inspiraatiota vaahtokarkkihaasteesta. Vaahtokarkkihaaste on tiimiharjoitus, jossa tiimit luovivat spagettien, vaahtokarkin ja teipin kanssa mahdollisimman korkeaa rakennelmaa.  Turbiinin uudistuneen ilmeen on luonut Supervisor Media.

Syksyn esihautomo-ohjelmien haku auki

Turbiinin syksyn esihautomo-ohjelmien hakukierros on auki nyt. Turbiinin 5 eri esihautomokokonaisuutta ulottuvat aina pelialasta, tekniikkaan, liiketalouteen sekä sosiaali- ja terveysalaan. Tulevana syksynä toiminta laajentuu Arabian kampuksen luoviin aloihin.
Yrittäjyyden esihautomo-ohjelmissa osallistuvat voivat perusteellisesti testata omaa yritysideaansa turvallisessa ympäristössä. Turbiini toteutetaan kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Esihautomo-ohjelmia järjestetään kolmella eri kampuksella, joiden aikana vahvistetaan omaa yrittäjyysosaamista, kirkastetaan uusia yritysideoita ja kehitetään olemassa olevaa yritystoimintaa tai liiketoimintaideaa. Valmista yritysideaa ei tarvitse olla! Riittää, kun kiinnostusta ja motivaatiota yrittäjyysosaamista kohtaan löytyy. Turbiinin opintojaksot ovat 5-10 opintopisteen kokonaisuuksia.
Osallistumalla yrityshautomo-ohjelmaan voit hyväksilukea innovaatioprojekti -opintojakson.
Ilmoittaudu mukaan 25.8.2022 mennessä. Yleinen hakulomake löytyy täältä. 
Löydät opintojakson tarkemmat tiedot ja yksityiskohdat myös Metropolian opinto-oppaasta valinnaisesta opintotarjonnasta seuraavilla tiedoilla:
  • Myllypuro Turbiini Yrityshautomo – SX00EU84-3003 (10 op)
  • Myyrmäki Turbiini Yrityshautomo – LX00EW72-3002 (10 op)
  • Arabia Turbiini Yrityshautomo – Perustetaan yritys – KU00FB62-3001 (5 op)

 Yhteistyömahdollisuuksia Turbiinin kanssa?

Turbiinin palveluihin kuuluu esihautomoiden lisäksi muun muassa mentorointi, työtilat sekä tapahtumat.
Turbiini järjestää erilaisia yrittäjyyteen liittyviä tapahtumia yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Viimeisin yhteistyössä organisoitu tapahtuma Creative Tech Afterwork järjestettiin yhdessä Helsinki XR Centerin sekä opiskelijayhdistys Metropolia Entrepreneurship Society MetESin kanssa.
Oletteko järjestämässä yrittäjyyteen liittyviä tapahtumia; alumni-iltoja, afterworkeja tai yritysexcursioita? Kiinnostaisiko yhteistyö Turbiinin kanssa? Turbiinilla on laaja kumppanuusverkosto, jonka osaamista Metropolian yrittäjyystapahtumissa voidaan hyödyntää. Verkostoon kuuluvat Metropolian asiantuntijoiden lisäksi eri alojen yrittäjät sekä pääkaupunkiseudun yritystoiminnan kehittämisen parissa toimivat yhteisöt.  Ole yhteydessä Turbiinin tiimiin, jos kiinnostuit kartoittamaan yhteistyömahdollisuuksia!

 

Lisätietoja:

Hannes Jesar, projektipäällikkö
hannes.jesar@metropolia.fi
Sara Jokiniemi, viestintäasiantuntija
sara.jokiniemi@metropolia.fi