PELIHAUTOMO

PELIHAUTOMO

LGIN – The Living Game Intelligence Network

The Living Game Intelligence Network (LGIN) on pelialan yhteisö, jossa alan asiantuntijat sekä startupit kohtaavat. Mentorit koostuvat pelimaailman osaajista eri puolelta maailmaa.

LGIN tarjoaa pelialan startupeille pitkäaikaista tukea sekä toukokuusta 2022 lähtien startupit voivat hakea mukaan strukturoidumpaan LGIN Incubation Track -pelihautomo-ohjelmaan.

Osallistuminen LGIN toimintaan on ilmaista. Toiminta sijoittuu Helsinkiin, mutta etäosallistuminen on myös mahdollista. Tiimien tulee toimia Suomesta käsin. LGIN on osa Turbiinin inkubaatiotoimintaa.

Tutustu toimintaan LGINin omilla verkkosivuilla. 

Living Game Intelligence Network

Pelihautomo LGIN Incubation Track

LGIN Incubation Track tarjoaa tukea tuleville ja tuoreille peliyrittäjille liiketoiminnan kehittämiseen. Suunnittelemme yhdessä yrittäjien kanssa tiekartan ja tavoitteet, joiden toteutumista seurataan kolmen kuukauden jaksoissa.

Aloittelevia yrittäjiä tuetaan tarvelähtöisellä sparrauksella ja viikoittaisilla tapaamisilla. Heillä on myös pääsy laajemman LGIN peliyhteisön vertaistukeen, joka koostuu asiantuntevista mentoreista. Järjestämme kuukausittain myös työpajan yrityksille ajankohtaisesta aiheesta.

TIIMI

Suvi Kiviniemi

Projektiasiantuntija
suvi.kiviniemi@lgin.fi

TUTUSTU TOIMINTAAN

ARABIA

Myyrmäki Turbiini

MYYRMÄKI

MYLLYPURO