Palvelut yrityksille

Yhden päivän muotoilu

Onko sinulla visio tai idea, mutta ei ole aikaa rakentaa konseptia tai siirtää ideaasi visuaalisesti paperille tai kalvolle? Tarjoamme sinulle Yhden päivän muotoilun, jossa kuuntelemme visiotasi ja ideaasi. Käytämme yhden päivän vision työstämiseen ja luomiseen. Lopputuloksena saat "Proof of Concept" -tason kuvauksen visiosta, jota ei ole aikaisemmin toteutettu konkreettisesti.
Lisätietoja

Vikkelä Proto

Onko sinulla jo valmis konsepti, mutta tarvitset prototyypin edetäksesi eteenpäin? Tuotantotiloissamme ja muissa fasiliteeteissamme sinulla tai yritykselläsi on mahdollisuus rakentaa proto nopeasti, kevyesti ja ketterästi erittäin pienin kustannuksin. Vikkelässä Protossa on myös mahdollista tehdä yhteistyötä teollisen muotoilun, liiketalouden ja tuotantotalouden opiskelijoiden kanssa, laajentaen käytössä olevaa resursseja.
Lisätietoja

Autetaan yrityksesi alkuun

Lähtökohta

Onko sinulla visio tai idea, mutta ei ole aikaa rakentaa konseptia tai siirtää ideaasi visuaalisesti paperille tai kalvolle?

Palvelu

Tarjoamme sinulle Yhden päivän muotoilun, jossa kuuntelemme visiosi ja ideaasi. Käytämme yhden päivän vision työstämiseen ja luomiseen.

Lopputulos

Saat MVP tason konseptin visiostasi, jota tuskin on aikaisemmin toteutettu konkreettisesti.

Vantaan kaupunki

logo-vantaa

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia-Logo

LAUREA-ammattikorkeakoulu

laurea_amk_oik_fi_eng_350px_web

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

hh_tunnus_300

YritysVantaa

yv_logo_new
helsinki-growth-alliance

NewCo Helsinki

newco-green

Laurean Spinno

spinno-medium

Aalto Start-Up Center

aalto

Metropolia Entrepreneurship Society

MES logo colour

Laurea Entrepreneurship Society

11891063_900420039994674_7560595517097512726_n

Resurssit ja Fasiliteetit

Metropolia Ammattikorkeakoululla on kampuksia Helsinki-Vantaa-Espoon seudulla. Kampuksien osaamisalueiden mukaisesti, fasiliteeteilla on erilaisia palveluita ja ominaisuuksia, joilla voi mahdollistaa idean konseptoimista, tuotteistamista ja kaupallistamista. Tavoitteenamme on saada nämä erinomaiset resurssit paremmin käyttöön.

Käyttö

Luvat fasiliteettien palveluiden käyttöön päätetään projektikohtaisesti. Mahdollisista materiaalien käytöstä laskutetaan erikseen.

Tikkurila

 • Jyrsin
 • 3D-tulostin
 • 3D-kipsitulostin
 • Laser-leikkuu
 • Puutyöpaja
lummetie2

Kalevankatu

 • Metallityöpaja
 • Konekomponenttipaja
kalevankatu43

Teknobulevardi

 • Elektroniikka- ja komponenttitehdas
 • Röntgenlaite
 • Metallipaja
teknobulevardi3_5

Leppävaara

 • Julisteiden painatus
 • Käyntikorttien painatus
vanhamaantie6

Co-working

Co-working tilat ovat avoimia kaikille Turbiinin projekteissa työskenteleville ja verkostoon kuuluville; opiskelijoille, opettajille, yrittäjille ja yrityksien edustajille sekä julkisen sektorin työntekijöille. Tervetuloa milloin tahansa!

Neukkari

Turbiinissa on mahdollista myös pitää asiakas- tai yhteistyötapaamisia, johon voi varata erikseen neuvotteluhuoneen. Neukkari on myös käytettävissä isomman porukan tiimityöskentelyyn.

Minikirjasto

Töiden ohella on tärkeää myös ylläpitää omaa- ja työntekijöiden osaamista. Siksi Turbiinissa on minikirjasto, jossa on mahdollisuus myös työpäivän aikana opiskella ammattikirjallisuutta. Etkö löydä itsellesi sopivaa kirjaa? Kerro siitä meille!

Lähtökohta

Onko sinulla jo valmis konsepti, mutta tarvitset prototyypin edetäksesi eteenpäin?

Mahdollisuus

Tuotantotiloissamme on mahdollista rakentaa proto nopeasti, kevyesti ja ketterästi erittäin pienin kustannuksin käyttäen Turbiinin resursseja.

Kattava

Ketterässä Protossa on mukana alusta saakka teollisen muotoilun, liiketalouden ja tuotantotalouden opiskelijoita.